Retouren

Terugsturen

Retour zenden is eenvoudig en kan tot 14 dagen na ontvangst. Laat ons via een e-mail naar: info@hoogenboschschoenen.nl weten dat je het artikel wilt retourneren en je geld wilt terug ontvangen. Vermeld hierbij het ordernummer van je bestelbevestiging. De kosten van een retourzending zijn voor rekening van de klant. Adresseer het pakket aan:

Hoogenbosch Schoenen
Beatrixstraat 10
1781 EN Den Helder

en breng het pakket daarna naar het dichtstbijzijnde Postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar het verzendbewijs totdat je retour door ons verwerkt is. Zodra een retourzending door ons is verwerkt en geaccepteerd, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Franco en rembourszendingen worden niet geaccepteerd.

Condities voor retourneren

Gedurende de bedenktijd willen wij je vragen om zorgvuldig met producten om te gaan. Gebruik tijdens het passen en uitproberen altijd een zachte ondergrond, zoals een tapijt. Alleen als het artikel compleet en ongedragen is, kunnen wij het opnieuw verkopen. Als dit niet het geval is, kunnen wij het niet retour nemen (passen zien wij niet als dragen). Verwijder geen labels of stickers en stuur het artikel onbeschadigd terug in een oorspronkelijk staat. Omruilen is mogelijk, maar de verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant.