Algemene voorwaarden

Door het plaatsen van de bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld.

Bij het aanvinken van het vakje ‘ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’ gaat u akkoord met de inhoud en van hun toepasbaarheid op de overeenkomst die u aangaat met Hoogenbosch Schoenen

Hoogenbosch Schoenen is NIET aansprakelijk voor de gevolgen van typ- en/of programmeerfouten op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

BETALING
Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. De bestelling wordt pas verzonden zodra de bestelling volledig betaald is. De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in Euro, inclusief BTW. Verzendkosten zijn niet bij genoemde prijzen inbegrepen. Gratis verzending in Nederland voor bestellingen boven de 40 euro, anders € 6.95. Voor Europa € 10.00.

BESTELLING
Hoogenbosch Schoenen informeert de klant altijd of het bestelde model op voorraad is.
Door het betalen van de bestelling gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden en weet de klant zeker dat de bestelling geleverd kan worden.

VERZENDING
Hoogenbosch Schoenen besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan PostNL. PostNL vraagt de klant te tekenen voor ontvangst. Hoogenbosch Schoenen is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de klant kan lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven adres.

ANNULERING
Het is mogelijk een bestelling te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd. U kunt een annulering alleen door geven per mail.

RETOURNEREN EN RUILEN
Indien de schoenen niet aan u verwachting voldoet kunt u de deze terug sturen. Bij retour sturen van schoenen zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening van de klant. Terugsturen kan alleen als u per mail toestemming heeft gekregen deze terug te mogen sturen. Wij storten dan uw geld terug. De schoenen moeten in de, niet beschadigde originele verpakking, teruggestuurd worden. De schoenen mogen niet gedragen of beschadigd zijn.
Als de verpakking stuks is, de schoenen gedragen zijn of als de schoenen beschadigd zijn zal er geen geld teruggestort worden. De schoenen worden dan weer teruggestuurd naar de klant.

GARANTIES
Hoogenbosch Schoenen garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van gebreken. De hierboven genoemde garantie geldt voor een periode van 1 maand.

Als bewijs van aankoop ontvangt u van Hoogenbosch Schoenen een aankoop bon. Indien het aangekochte product niet voldoet aan de hierboven gestelde garantie en binnen de gestelde termijn van 1 maand valt, zal Hoogenbosch Schoenen zorgdragen voor herstel of als herstel niet mogelijk is zal de klant een tegoedbon ontvangen. Schoenen die binnen de garantie vallen mogen alleen teruggestuurd worden nadat de klant per mail toestemming heeft gekregen.

De aangeboden garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van de producten.

Voor vragen, klachten en opmerkingen:

Hoogenbosch Schoenen
Beatrixstraat 10
1781 EN DEN HELDER
0223 619244
info@hoogenboschschoenen.nl

Terug